Egyedi bútorok koncepciók

Design & Innováció

Milyen bútorok készülhetnek burkolatból?

Egyedülálló gépparkunknak és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően nem kizárólag a csempelapok pontos méretre vágását tudjuk elkészíteni, de teljesen egyedi és formabontó bútorok gyártását is elkezdtük. Így lesz egy hétköznapi burkolatból kerámiabútor.

Burkolatból készülhet konyhapult, mosdó, asztal, konyhasziget, zuhanytálca, dohányzóasztal, kiegészítő tárgyak (pl. váza, kaspó),  szekrény, tároló és még rengeteg megálmodott lakberendezési tárgy, aminek csak a képzelet szab határt.

Az bútorok és kiegészítők mellett gépparkunknak köszönhetően van lehetőség bérmunkára, ebbe beletartozik a lépcsőlapok kialakítása, a nehéz egyedi vágások burkolatból illetve az élképzés is. Emellett a fémgőzöléssel készült egyedi tárgyakat is el tudunk készíteni.

Részletes információkat a gépekről és a technológiákról a lenti linkeken talál.

NÉHÁNY ELKÉSZÜLT MUNKÁNK

A designipar rohamos fejlődése a csempegyártásra is hatással van. Mára már létezik fa, beton, vas, bőr, textil, márvány és selyem hatású kerámialap, de elkezdődött a kerámialapból készült formabontó bútorok gyártásának korszaka is. Ezen bútorok legyártása és összerakása tűpontos vágásokat és speciális burkolási és anyaghasználati technikákat igényelnek.