Hollywoodi fürdőszobák
Lewis Hamilton

lewisbathroom

Visszatekintő...​

Az első részben bemutattuk nektek Tim Cook fürdőszobáját, amiben a természetes kő / kőhatás dominált, és kitértünk arra is, hogy a csempegyárak miért kezdtek el eredeti kőmintázatú lapokat gyártani.

Lewis Hamilton – hétszeres világbajnok autóversenyző

Ha megnézzük Lewis Hamilton pazar fürdőszobáját, akkor itt is felbukkannak a természetes kövek a falakon, a kis asztalon, de a mosdó is abból készülhetett.

lewisbathroom

Először nézzük a nagyobb fürdőszobát​​

nagy furdoszoba

Elsőként a fürdőszoba ruháját, azaz a csempelapokat válogattuk ki: a falra az olasz prémiumgyártó IRIS-FMG Maxfine sorozatából az Emperador elnevezésű kerámialapja 2 db került a 300×150-es méretben. A nagylapok előnyei, hogy szép, egybefüggő felületet alkotnak, és a mintázat sem törik meg sehol. Ezen kívül a fugahasználat is elenyésző, így a felület kevésbé koszolódik.

emperador

A fürdőszoba többi falfelületére szintén egy olasz prémiumgyártó, a Supergres Purity Marble sorozatának Lasa lapja került 120×120-as mértben. Ezt a lapot azért választottuk, mert nagyon finoman, elegánsan adja vissza a márványmintázatot, és teret enged az FMG nagylapjának.

lasa

A padlóra pedig a Settecento Glossy White 24×72-es lapja került, mivel hatásában nagyon közel áll Hamilton fürdőszobájának padlójához. 

settecentoglossy

Ezek után kiválasztottuk a megfelelő bútort, szanitert, és az egyéb kiegészítőket. Mivel luxusfürdőszobáról beszélünk, ezért az összes szanitert a német luxusgyártó, a Dorn Bracht termékkínálatából választottuk ki, polírozott arany színben.

Szemben egy óriási üvegfelületet kellett megtervezni, ide a 2db Hüppe zuhanyajtót terveztünk, mindkettőt 180×220-as méretben. 

Kepernyofoto 2022 12 05 16.37.45

Az eredeti képen ugyan nem látszik, hogy mi is van valójában a füstüveg mögött, mi azonban beterveztünk ide egy bidéfunkcióval, programozható profillal ellátott wc-t, ami a svájci Laufen Riva elnevezésű luxusterméke.

laufenriva

A kádat Tim Cook fürdőszobájához hasonlóan a holland Riho Solid Surface sorozatából választottuk, a szekrényt és a fölötte található tükröt pedig a Villeroy&Boch termékkínálatából. 

riho
vbhommeage

Érdekesség, hogy a mosdót és az asztal kerek lapját egyedi gyártásra terveztük, saját termékekkel. A mosdót szintén a Supergres Lasa lapjával, az asztal lapját pedig az FMG Maxfine Patagonia lapjával képzeltük el. 

supergres lasa tile
patagonia maxfine asztalhoz

A felhasznált termékek összértéke hozzávetőlegesen 16 millió forint.

Kis fürdőszoba:

A kisebb fürdőszoba 2×4 méter, és 2,6 belmagasságú.

kis furdoszoba

A falra a barna márványhatású lapot az olasz prémiumgyártó LaFabbrica AVA Portoro lapjával képzeltük el 60×120-as méretben. (*kép) A többi falfelületre pedig az olasz prémiumgyártó, a San’t Agostino Akoya családjának White lapját képzeltük el.

la fabbrica portoro
Santago Akoya white

A padlóra szintén a LaFabbrica Castle sorozatának Balmoral lapja került 20×120-as mérteben. 

balmore

Hely szűke miatt ebben a fürdőszobában egy walk-in zuhanykabin kapott helyet, ami szintén a Hüppe terméke.

huppe

Szintén a szűkösség miatt ebbe az enteriőrbe szabadon álló kád nem fér el, ezért a Riho Devotion 180-as, Back2Wall kádját választottuk.

rihodevotion

A csaptelepeket ebbe a fürdőszobába a Laufentől választottuk ki, és egy ezekhez illő zuhanyfejet és esőztetőt választottuk a Hansgrohe kínálatából polírozott arany színben. 

A tükör is, de a fürdőszobaszekrény is szintén a Laufen terméke, a Kartell kollekcióból.

laufenkartellszekreny2
laufen lani tukor led vilagitassal 60x70 cm h4038521121441 3247

A kiválasztott termékek hozzávetőleges értéke összesen 4,3 millió forint.

További tartalmakért kövessetek minket Facebookon, Pinteresten, Instagramon, vagy nézzétek meg TikTok oldalunkat.