Értékesítés

Cégünk 2001-ben kezdte meg a fürdőszoba felszerelések értékesítését. Azóta több ezer vásárlónak segítettünk a megálmodott otthonának kivitelezésében.

Kollégáink folyamatos képzésének és érdeklődésének köszönhetően olyan minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani ami a piacon egyedülálló. Nálunk az értékesítés nem korlátozódik kizárólag az áru beszerzésére, hanem úgy kezeljük ügyfeleink leendő fürdőszobáját mintha az a sajátunk volna. Több mint 40 csempe és szaniter gyárral állunk közvetlen kapcsolatba, aminek eredménye képpen folyamatosan olyan termékpalettát tudunk kínálni ami teljes mértékben megfelel egy igazán modern és minőségi fürdőszoba kritériumainak. Mivel kollégáink között szakképzett lakberendezők vannak így nem kell attól tartania, hogy magára marad fürdőszobájának berendezése során, nyugodtan megbízhatnak szakértelmünkben! Működő kapcsolati rendszerünk miatt az áruszállítás a gyártól a vevőkig problémamentesen zajlik. Igyekszünk a lehető leghamarabb beszállítani a kívánt termékeket, hogy azok minél előbb otthona legszebb és legkényelmesebb pontja legyen.

A nevünkkel ellentétbe nem a mediterrán stílusú fürdőszobák elkészítésében segédkezünk hanem a rusztikustól egészen a legmodernebb trendekig bármilyen igénynek van egy igazán jó és személyre szabott ajánlatunk!

Értékesítés lépései:

  • Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, email-en keresztül vagy személyesen!
  • Látogasson el bemutatótermünkbe ahol közösen megálmodjuk, hogy pontosan mire is van szüksége!
  • A kész fürdőszobára elküldjük Önnek a személyre szabott árajánlatot.
  • Ha elfogadja a feltételeket, Ön leadja nálunk megrendelését
  • A rendelés méretétől és részleteitől függően akár 2-3 napon belül is átveheti a kiválasztott termékeket!

 

De beszéljenek helyettünk a képek! Íme egy-kettő elkészült fürdőszoba a Mediterrán Kerámia termékeivel!

Fürdőszoba

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel velünk a kapcsolatot! Üzenetet küldéséhez kattintson ide vagy elérhetőségeinket itt találja! Reméljük a későbbiekben tudunk Önnek és családjának segíteni kivitelezni a megálmodott fürdőszobát.

Nálunk az értékesítés nem csak a termékek eladását jelenti. Mivel minden otthon más és más ezért kínálunk Önnek olyan átfogó szolgáltatást, ami a későbbiekben évekig is lakása legszebb helysége lesz!

Kérdéseire és igényeire munkatársaink örömmel válaszolnak és mindenben segítenek!

Írjon üzenetet a mediterrankeramia@mediterrankeramia.hu email címre vagy hívja a 06-30-97-10-882-es telefonszámot.