Egyedi, személyre szabott burkolatok

A piacon teljesen egyedülálló módon nálunk arra is van lehetőség, hogy vízálló, tartós fénykép vagy grafika alapú üvegburkolatot építsen be otthonába.

A Mediterrán Kerámia Kft. által gyártott és forgalmazott üvegburkolatok, mozaikok a piacon található nyomtatott csempével ellentétben tartósak. A termék piaci megjelenését több éves kutatómunka és kísérletezés előzte meg. Különös figyelmet fordítottunk a tartósságra és a kép minőségének megőrzésére. Így az elkészült termék betervezhető egy otthon bármely helyiségébe, de akár medencék és egyéb nagy igénybevételű területeket is díszíthetik.

Miben más a Mediterrán Kerámia által gyártott egyedi burkolat?

A piacon megtalálható nyomtatott csempék, mozaikok sajnos hamar elhasználódnak. Ennek az oka az, hogy a felületük nincs megfelelően lekezelve. A Mediterrán Kerámia olyan technológiával állt elő, ami meggátolja, hogy a festék felpúposodjon, leperegjen vagy megsérüljön. Így az Ön által megálmodott termék akár hosszú éveken keresztül is otthona legkedvesebb pontja lesz.

Mik kerülhetnek rá az üvegburkolatra?

A válasz az, hogy gyakorlatilag bármi, amit szeretne. Lehet egy megörökített, kedves pillanat vagy egy ütős grafika vagy egy akár “csak” egy szép fénykép. Ön megálmodja, mi kivitelezzük!

Ha felkeltettük az érdeklődését, további részletekért hívja a 06-30-256-91-28-as telefonszámot!

Ötletek

Eredeti kép

Enteriőr