8 fantasztikus kép különleges belsőépítészeti megoldásról!

Új dimenzió a kortárs építészetben –

La Fabbrica- Extraordinary Size burkolat!

 

Mekkora is az a nagy burkolat? Hát hatalmas! Néhány példa:

  • 160×320
  • 160×160
  • 120×120
  • 60×120
  • …stb

Még belegondolni is nehéz, hogy milyen is lehet egy 3 méteres burkolat a lakásban! Mai napig sokan tartanak attól, hogy nagy méretű lapokat tegyenek be akár aprócska otthonukba, de be kell lántni, eszméletlnül design-osak az óriás la Bővebben…

2 személyes hétvége a budavári Hilton luxusszállodába!


Nyereményjáték

Hogyan nyerhetek?

1. Vásárolj november 2. és december 31. között MONDANO terméket, értéktől függetlenül, mivel a nyereményjátékban való részvételt nem kötöttük minimális vagy maximális összeghatárhoz.

2. Őrizd meg a vásárláskor kapott számlát, mert szükség lesz annak sorszámára és dátumára is. Csak az akció időtartama alatti vásárlásokról kiállított számlákat tudjuk elfogadni, korábbiakat és későbbieket nem. A számla sorszáma a vásárlás azonosítására szolgál. Nem baj, ha a számlán más termék is szerepel, a lényeg, hogy MONDANO termék is legyen rajta, illetve ne legyen utólag sztornózva.

Kérjük, hogy a játékban regisztrálás után is őrizd meg a papírt, mert ha kisorsoltunk téged, ezzel tudod majd igazolni, hogy jogosult vagy a nyereményre.

Ha nem tudod, hol találod a számlán annak sorszámát, kérdezd meg a Mediterrán Kerámia Kft. eladóit, akik készséggel segítenek.

3. Válaszolj helyesen egy kérdésre, három lehetőség közül kiválasztva azt, amelyik szerinted a helyes válasz. Ha bizonytalan vagy, a MONDANO oldalát böngészve biztosan megtalálod.

4. Kérjük, add meg vezetékneved, keresztneved, e-mail és levelezési címed, hogy ha nyersz, ezeken a címeken el tudjunk érni a sorsolás után. Adataidat bizalmasan kezeljük és kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatos azonosításra szolgálnak.

5. Írd be a vásárlást igazoló számla sorszámát, amit a számlán látsz. Azért kell kétszer beírnod, hogy ezzel kizárjuk a véletlen elgépelés veszélyét.

6. Pipáld ki, ha elfogadtad a nyereményjáték szabályzatát. Ebben megtalálsz minden részletet a nyereményekről, a sorsolás menetéről és az adataid kezeléséről.

7. Kattints a Jelentkezés elküldése gombra!

8. Ha elküldted, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címedre. Ha a Beérkező levelek mappában nem találod, nézd meg a Spam/Levélszemét mappában, hátha oda került. Ha a visszaigazolás 24 órán belül bármilyen okból nem érkezne meg, kérjük jelezd az info@mondano.hu e-mail címen.

Figyelj, mert 2017. január 16-án sorsolunk! A nyertesek nevét a sorsolás után itt és facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve ha nyertél, legkésőbb 2017 január 31-én e-mailben és postai úton értesíteni fogunk, hogy mikor és hogyan juthatsz hozzá nyereményedhez.

A nyereményjátékra a MONDANO weboldalán lehet regisztrálni.(www.mondano.hu)

A nyereményjáték pontos szabályzatát http://mondano.hu/hu/nysz2016/ oldalon olvashatod!